soham yoga seminář
Vaření od srdce

Před mnoha lety mi můj indický učitel řekl, že jedním z nejdůležitějších povolání je právě to, které jsem dělal dlouhých šest let. Řekl mi, že být kuchařem je jako sloužit bohu. Skrz ruce kuchaře se stává z něčeho něco, co formuje naše tělo a činí nás spokojenými na velice hluboké úrovni bytí. Také mi řekl, že vařit pro lidi a činit je spokojenými, je meditace, když je motiv čistý. Já jsem jako kuchař strávil několik let v Německu a Rakousku. Naučil jsem se postupy a našel svou cestu k tomu, aby mé pokrmy skvěle chutnaly. Často jsem slýchal, že ten oběd byl opravdu něčím vyjímečným, že ta večeře předčila jejich očekávání. Pak jsem ochutnal jógu a vnesl do svého vaření něco nového a mí přátelé říkají pokaždé, když pro ně vařím, že neví, jestli jsem lepší učitel jógy, nebo kuchař. Myslím že znám odpověď, ale jsem rád, že vnímají tuto přidanou hodnotu. A jak to dělám? Přijďte se na to podívat a poslechnout si celý příběh na seminář “Vaření od srdce”.
Na semináři se objeví trojice pokrmů, které často připravuji a které jsem na své menu zařadil, když jsem musel často pracovat s tím, co jsem měl. Jsou to jednoduché pokrmy, které vypadají báječně a chutnají božsky. V semináři odhalím způsob, kterým běžně vařím, abych se cítil dobře, vařil v klidu a mým hostům chutnalo to, co jsem “vykouzlil” a prezentoval to jako něco, co vaše oko nepřehlédne. V mé kuchyni najdete pouze koření a základní suroviny. Žádné složitosti. Vše je jen o kombinaci a způsobu přípravy. Používám suroviny, které v sezóně rostou kousek od místa, kde bydlím a přímo si říkají o to, abych je použil. Nejraději vařím z toho, co je.
Seminář vede Láďa

ve zkratce
Program Vaření od srdce
- Jak na vaření od srdce
- Seznámení se způsobem přípravy
- Prostor na otázky
- Příprava do které se zapojíš
- Pokrm který pochopíš a ochutnáš